• MAGAZİN
  • RÖPORTAJLAR
  • YAŞAM
    • SAĞLIK
    • SPOR
    • SEYAHAT
    • GURME
  • MODA
  • KÜLTÜR-SANAT
    • SİNEMA
    • KİTAP
    • MÜZİK
    • TİYATRO
    • DİZİ
  • TEKNOLOJİ
  • MAGAZİN
  • RÖPORTAJLAR
  • YAŞAM
    • SAĞLIK
    • SPOR
    • SEYAHAT
    • GURME
  • MODA
  • KÜLTÜR-SANAT
    • SİNEMA
    • KİTAP
    • MÜZİK
    • TİYATRO
    • DİZİ
  • TEKNOLOJİ

Yeni Yıl Sofraları Hindi Eti ile Tatlanacak

12 Aralık 2014  By Weekly 


Yılbaşı sofralarının vazgeçilmez lezzeti hindi, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yeni yıl sofralarını tatlandırıyor. Ülkemizde özellikle yılbaşı döneminde yoğun ilgi gören hindi eti, ağız tadından vazgeçmeden formunu korumak isteyenler için de düşük yağ oranı ile ideal bir seçim.
Besin değerinin yüksek olması, yağ ve kolesterol içeriğinin düşük olması, çeşitli ürünlerle işlenebilmesi ve lezzeti ile dünyada birçok kişi tarafından tercih edilen hindi eti, ülkemizde ağırlıklı olarak yeni yıl döneminde gündeme geliyor. Hindi eti B1 ve B2 vitaminleri bakımından da zengin bir besin. Ayrıca aynı tavuk eti gibi kalp damar hastalıklarının engellenmesinde de önemli bir yer tutuyor.
Yilbasi_Gorsel


Paylaş








Developed by SenteServices
Yukarı Çık
  • Rss
  • Bize Ulaşın